FMC B&H

Izvještaj o četverogodišnjem radu Ljekarske/ Liječničke komore FBiH

Logo-FMCOdlukom Izvršnog odbora Ljekarske/Liječničke komore Federacije Bosne i Hercegovine od 24.02.2016. godine, predsjedniku ove Komore postavljena je obaveza da, uz redovan godišnji Izvještaj o radu Federalne komore za period 2015-2016. godine, podnese i Izvještaj o radu komore za prethodni četverogodišnji mandatni period od 2012-2016. godine.

U ovom Izvještaju, kako on ne bi bio previše suhoparan, po navedenim stavkama u Izvještaju, date su i neke vizije, odnosno budući zadaci Federalne komore za naredni četverogodišnji mandatni period.

Na kraju ovog Izvještaja naveden je spisak nekih  najvažnijih dokumenata koje je uradila Federalna komora u prethodnom četverogodišnjem mandatnom  periodu.

IZVJEŠTAJ o četverogodišnjem radu Ljekarske/Liječničke komore Federacije Bosne i Hercegovine za mandatni period april/travanj 2012 –april/travanj 2016. godine - PDF

Predsjednik Ljekarske/Liječničke komore Federacije BiH:
prim. dr. Harun Drljević

Vi ste ovdje: Home Using Joomla! Using Extensions Components Content Component Article Category List Izvještaj o četverogodišnjem radu Ljekarske/ Liječničke komore FBiH